Update, d. 23. marts 2020:

I denne tid fungerer min klinik med følgende ændringer:

Konsultationer i klinikken:

De manuelle terapier som kraniosakral-terapi, bindevævsbehandling og laserterapi bliver foreløbig ikke udført, men erstattes af telefon-samtaler med vejledning i – og guidninger til – bedre kropskontakt og større hvile- og afslapningsevne målrettet reduktion af smerter og stressbelastninger.

En konsultation af denne art varer 50 min. og koster kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.

Skype-konsultationer:

Jeg tilbyder fjern-konsultationer via Skype, hvor der fokuseres på bevægelsesgrænser og forslag til frigørende øvelser, og hvor du kan få hjælp til en vurdering og vejledning af din situation og helbredstilstand.

En Skype-konsultation varer 50 min. og koster kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.
 
 
Du vil også i denne tid kunne få glæde af at anvende mine guidede visualiseringer og videoøvelser, som alle kan findes inde på min webshop, og som kan fremsendes via internettet. Lyt til en prøve hér.

Og hvis du lider af følgerne efter en hjernerystelse, har du også i denne tid mulighed for at få hjælp derhjemme gennem mit web-baserede behandlingsprogram, som også kan findes inde på min webshop.

Mine søndagskurser i marts og april er blevet udsat, men det næste søndagskursus i rækken er fastsat til d. 10. maj, hvor temaet vil blive ”Genopbygning efter stress og udtrætning – lad stressen forsvinde i mental og indre ro” (se nærmere i kursusbeskrivelsen for Kursus 4).

Kontakt mig venligst for nærmere information om dette kursus.

Kontaktmuligheder i denne tid:

Du kan henvende dig alle dage på telefon 20 76 81 12. Læg gerne en besked, hvis ikke jeg kan besvare dit opkald med det samme.

Du må også meget gerne skrive til mig på mail@hennyklindt.dk – og husk at inkludere dit telefonnummer i din mail, så jeg har mulighed for at ringe dig op.

De bedste hilsner

Henny Klindt