Update, d. 21. april 2020:

Min klinik er nu åben igen, hvor jeg selvfølgelig tager alle forholdsregler og følger myndighedernes anbefalinger.

Booking: Kontakt mig venligst via telefon på 20 76 81 12 mellem kl. 8 og 9, mandag og onsdag.

Uden for denne telefontid kan du enten lægge en besked på min telefonsvarer eller sende mig en mail på mail@hennyklindt.dk – og husk at inkludere dit telefonnummer, så jeg har mulighed for at ringe dig op. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage.

For de, der stadig måtte ønske fjernkonsultationer via telefon og Skype, kan jeg også udføre disse efter aftale:
 

Telefon-konsultationer:

De manuelle terapier som kraniosakral-terapi, bindevævsbehandling og laserterapi bliver foreløbig ikke udført, men erstattes af telefon-konsultationer med vejledning i at opnå bedre kropskontakt og større hvile- og afslapningsevne, f.eks. målrettet reduktion af uro og træthed fra stressbelastninger eller målrettet specifikke kropslige funktions- og smerteproblemer.

En telefonkonsultation varer 30 eller 50 min. og koster henholdsvis kr. 400,- og kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.

Skype-konsultationer:

Jeg tilbyder samtaleterapi som fjernkonsultation via Skype.

En Skype-konsultation varer 50 min. og koster kr. 800,-, som betales umiddelbart efter konsultationen via bankoverførsel.
 
 
Guidede visualiseringer og videoøvelser:
 
Du vil også i denne tid kunne få glæde af at anvende mine guidede visualiseringer og videoøvelser, som alle kan findes inde på min webshop, og som kan fremsendes via internettet. Lyt til en prøve hér.

Og hvis du lider af følgerne efter en hjernerystelse, har du også i denne tid mulighed for at få hjælp derhjemme gennem mit web-baserede behandlingsprogram, som også kan findes inde på min webshop.

Kurser:

Jeg planlægger at genoptage mine søndagskurser, hvor det næste er fastsat til d. 10. maj. Temaet vil blive ”Genopbygning efter stress og udtrætning – lad stressen forsvinde i mental og indre ro” (se nærmere i kursusbeskrivelsen for Kursus 4).

Kontakt mig venligst for nærmere information om dette kursus.

De bedste hilsner

Henny Klindt